Сергій Кузьменко привітав бейсболістів із впевненою перемогою на чемпіонаті Європи

  • 31 лип. 2018 13:01
  • 878
    • Новина Сергій Кузьменко привітав бейсболістів із впевненою перемогою на чемпіонаті Європи Ранкове місто. Кропивницький
     
    Під час щопонеділкової апаратної наради голова Кіровоградськох облдержадміністрації нагадав присутнім, що на минулому тижні у Кропивницькому відбулася знакова для нашої області подія – чемпіонат Європи з бейсболу серед команд третього за значимістю Дивізіону С.
     
     
    Під час змагань Збірна України з бейсболу продемонструвала наполегливість та високий рівень гри. Впевнено перемігши у всіх п'яти матчах команди з Естонії, Грузії, Угорщини та Румунії, українські бейсболісти показали максимальний результат. Це означає, що вже у наступному розіграші чемпіонату Європи Збірна України гратиме у Дивізіоні В – другому за значимістю турнірі європейської першості.
     
    Сергій Кузьменко привітав спортсменів з гарним результатом, зазначивши, що їхня перемога надзвичайно важлива для іміджу області і України.
     
    Керівник області подякував усім, хто долучився до організації чемпіонату Європи з бейсболу, а також гостям змагань, які приїхали до Кіровоградщини з інших країн.
     
    Нагадаємо: Спортивна мапа та світові рекорди Кропивницького