На Кіровоградщині на мікроавтобус з людьми впав бетонний стовб (ФОТО)

  • 25 лип. 2018 12:05
  • 1351
    • Новина На Кіровоградщині на мікроавтобус з людьми впав бетонний стовб (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    В Олександрії на мікроавтобус з людьми впала опора. Про це пише сайт моя Олександрія
     
    Подія трапилася в мікрорайоні Перемога під час сильної зливи з градом, який пройшов в 16.00 учора, 24 липня. На мікроавтобус "Мерседес" з людьми впала опора
    Обвалення опори сталося на вулиці Кіровоградське шосе, 133. У салоні в цей час знаходилося три людини: 31-річний водій, його мати і тітка. Все - олександрійці.
     
    До місця події приїхали рятувальники, поліція і "швидка допомога". Люди травм не отримали, але виявилися надовго замкнені в салоні, поки електрики відключали напругу. Після цього заручники змогли покинути автомобіль.
     
    Як розповіли у пожежній службі, причиною обвалення опори стала гілка дерева, яка впала на дроти і натягнула їх. Під натиском бетонна конструкція не витримала.
     
     
    Мати водія прокоментувала, що рятували їх занадто довго, операція, за її словами, затягнулася через некомпетентні дії електриків, які тривалий час не могли відключити напругу. Жінка каже, що вони перебували в машині з 16.00 до 17.00 і весь цей час боялися поразки електрикою. Також жінка розповіла, що під опорою вони опинилися випадково. Коли пішов сильний дощ з градом, син-водій став шукати затишне місце, щоб перечекати стихію. Місце знайшли якраз під опорою, і як тільки зупинилися, сталося обвалення.
     
     
    На щастя, ніхто з людей не постраждав. Машині належить дорогий ремонт. Транспортний засіб застраховано, але водій сумнівається, що страхова повністю покриє реальні витрати, які мають бути.
     
     
     
    Нагадаємо: В Олександрії затопило жилий під’їзд (ВІДЕО)