В Олександрії затопило жилий під’їзд (ВІДЕО)

  • 24 лип. 2018 16:23
  • 1389
  •  
    Учора, 23 липня, о 17.00 в першому під'їзді на вулиці Садовій, 58 стався справжній потоп. Про це пише сайт Моя Олександрія.
     
    Дощова вода текла по стінах і сходами з такою силою, такою річкою, що відео, прислане мешканцями, здалося неправдоподібним. Увечері приїхала в будинок і поговорила з очевидцями. Відео виявилося правдою.
     
    За словами мешканців, під'їзд топить кілька років, але з весни цього року - особливо. Причиною є аварійна зливова труба, яка йде з даху всередині під'їзду.
     
    Швидше за все, труба забилася сміттям і, можливо, в декількох місцях. На верхньому поверсі труба має розтруб, який забитий дерев'яним чопом. Однак чоп ситуацію не рятує, оскільки розтруб потріскався. Ось через ці щілини вода і потрапляє в під'їзд.
     
     
    Сьогоднішній дощ в 17.00 викликав у під'їзді водоспад. Після нього приїжджали працівники комунального підприємства "Житлогосп" і щось робили. Також щось робили самі мешканці, завдяки цьому другий дощ, о 21.00, пережили легше.
     
    Начальник "Житлогосп" Олександр Долгих, з яким зв'язалася Моя Олександрія, підтвердив проблему і пообіцяв направити завтра робітників.
     
    "Там на технічному поверсі тріснула труба, а сама лівневка забита. Туди покрівельники сьогодні виїхали, провели тимчасові роботи, але треба вирішувати ситуацію далі. Завтра вранці там будуть зварювальні роботи по заміні певних ділянок", - сказав він.
     
    Подивитися зйомки мешканців і послухати, що вони розповідають про ситуацію, можна на відео.