«Десна» розгромила «Зірку» й посіла її місце в Прем’єр-лізі

  • 29 трав. 2018 10:19
  • 1187
    • Новина «Десна» розгромила «Зірку» й посіла її місце в Прем’єр-лізі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Програвши в другому матчі із двох за право грати в Прем’єр-лізі 27 травня в Чернігові тамтешній «Десні» з рахунком 0:4 кропивницька «Зірка» покинула еліту українського футболу й наступного сезону гратиме вже в Першій лізі.
     
    Якщо в домашньому матчі наші земляки зіграли з чернігівцями внічию й дали надію своїм уболівальникам на щасливий перебіг другого матчу, то вже із початку гри стало зрозуміло, що ці сподівання марні. 
     
    На матч у «Зірки» вийшли не новачки Гафаіті та Кейта, а також резервісти Кондраков, Авер’янов та Маліновський. А досвідчені Драченко, Цюпа та Полегенько залишилися в запасі. На жаль, серед травмованих виявилися провідні гравці: Паст, Ковальов, Оганесян, Збунь, Прядун, Петров, Рассадкін. На початку матчу кропивничани грали непогано, однак із часом чернінгівці перехопили ініціативу. А тут ще й призначення незрозумілого пенальті у ворота «Зірки». Однак м’яч влучив у стійку й відлетів у поле. Та на цьому щасливі моменти в грі для наших земляків закінчилися. 
    Господарі поля почало масовано штурмувати ворота гостей, у результаті чого в їхні ворота влетіло чотири м’ячі: на 38-й, 52-й, 63-й і 87-й хвилинах. Цей матч «Зірки» можна назвати найгіршим у цьому сезоні як за результатом, так і за якістю гри. А з огляду на його важливість — і фатальним. 
     
    Вірні уболівальники «Зірки» тепер чекають початку наступного сезону і сподіваються, що їхні улюблена команда подарує їм перемоги й повернеться до кола найсильніших команд країни. 
     
    Юрій Сергійчук 
    Фото із сайту «Перша електронна газета»    
     
    Нагадаємо: Загрозлива нічия («Зірка» й «Десна» забили по голу)