Загрозлива нічия («Зірка» й «Десна» забили по голу)

  • 24 трав. 2018 14:01
  • 1172
    • Новина Загрозлива нічия («Зірка» й «Десна» забили по голу) Ранкове місто. Кропивницький
     
    У першому матчі із двох за право виступати наступного сезону в Прем’єр-лізі кропивницька «Зірка» й чернігівська «Десна» зіграли внічию з рахунком 1:1. 
     
    Такий рахунок у домашній грі для «Зірки» є вкрай загрозливим, адже «Десні» достатньо в себе вдома просто не пропустити (навіть не забивши) — і вона вже в елітному дивізіоні.
    Матч розпочався цілком очікувано з атак господарів поля, на які гості відповідали контратаками. Кропивничани доволі гостро зіграли на 10-й хвилині, коли після передачі Олексія Чичикова в падінні пробив з близької відстані Дмитро Білоног, та на 18-й: приблизно із 17 метрів потужно пробив Арно Гедж. На відсиджувалися постійно в обороні й гості, які декілька разів гостро контратакували, а на 32-й хвилині гравець «Десни» Олександр Волков після передачі Андрія Мостового в штрафний майданчик головою забив гол у ворота «Зірки» — 0:1. Господарі поля намагалися відігратися, однак фортуна від них у першому таймі відвернулася. 
     
     
    На другий тайм у воротах «Зірки» став Роман Льопка, який замінив травмованого Євгена Паста. Як і варто було очікувати, «Зірка» з перших же хвилин другої половини матчу розпочала атакувати. Та гравці «Десни» вдало захищалася. А під кінець гри почали відверто імітувати ушкодження, щоб збити атакувальний запал «Зірки». Та все ж кропивничанам усміхнулася доля: на 77-й хвилині після подачі в штрафну Данііл Кондраков скинув м’яча на Олексія Чичикова, який пробив у дальній кут. Від ноги чернігівця Дениса Фаворова м’яч опинився в сітці — 1:1.
     
    До кінця гри і в компенсований час рахунок не змінився. Тепер те, яка із двох команд наступного сезону гратиме в Прем’єр-лізі, а яка в Першій, — вирішиться у грі «Зірки» й «Десни», яка відбудеться 27 травня в Чернігові.  
     
    Юрій Сергійчук
    Фото із сайту «Перша електронна газета» 
     
     
    Нагадаємо: Юні кропивницькі дзюдоїсти вибороли медалі на фестивалі Kremen Cup