На кропивничан у бібліотеці Чижевського очікують інсталяції, ігрові майданчики, майстер-класи

  • 16 трав. 2018 18:05
  • 953
    • Новина На кропивничан у бібліотеці Чижевського очікують інсталяції, ігрові майданчики, майстер-класи Ранкове місто. Кропивницький
     
    Дайджест заходів обласної бібліотеки Чижевського з 21 по 27 травня 
     
    Шановні користувачі! Вітаємо Вас зі світлим святом – Трійці. Повідомляємо, що бібліотека 26 травня працює з 10.00 до 17.00, 27 травня – вихідний, 28 травня бібліотека  працює з 10.00 до 19.00.
     
    До Дня слов'янської писемності і культури у відділі обслуговування користувачів працює виставка-інсталяція «Першоджерела шляху походження слов'янської писемності». 22 травня відзначається День перепоховання Тараса Григоровича Шевченка на Чернечій горі поблизу Канева. Запрошуємо переглянути книжкову виставку «Живий навік поета вічний дух», яка працює у відділі абонемента.  
     
    Шановні жителі міста та області, 23 травня з 14.00 до 19.00 запрошуємо до обласної бібліотеки Чижевського на яскраву вуличну акцію «Бібліофестиваль на Великій Перспективній». Загалом для відвідувачів підготовано понад 30 локацій від захоплюючих презентацій до майстер-класів, розташованих як у бібліотеці, так і на прибудинковому майданчику. Протягом дня відбудуться екскурсія по виставці «Духовні скарби» (книжкова колекція О. Ільїна), «Поетична друкарня: поетичний мікрофон і майстерня римування», цикл віртуальних подорожей «Моя країна – Україна», фотовиставка «Туризм нас єднає», чайнворд «Рідне місто», акція «Open-air. Книга загадка», розважально-пізнавальне лото «Літературна риболовля», презентація виставки-інсталяції «Теплі історії» та теплі побажання для учасників заходу.
     
     Запрошуємо на різноманітні творчі майстер-класи в «Майстерні під виноградом», а також ігрові майданчики. Буде цікаво та весело. Приходь з родиною і друзями, відпочивай та розважайся. Всім відвідувачам заходу – подарунок: запис до бібліотеки - БЕЗКОШТОВНО.
     
    ВХІД НА БІБЛІОТЕЧНІ ЗАХОДИ — ВІЛЬНИЙ     
     
    Адреса: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.
     
    Нагадаємо: Дебютний виступ ансамблю барабанщиць присвятили Дню Перемоги над нацизмом