Кримінальні події, що сталися на Кіровоградщині за минулий тиждень

  • 31 бер. 2018 09:09
  • 933
    • Новина Кримінальні події, що сталися на Кіровоградщині за минулий тиждень Ранкове місто. Кропивницький
    Спритний сержант 
    виніс із військової частини чотирнадцять радіостанцій для «заробітку»
     
    Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою та за сприяння командування однієї з військових частин, що дислокується на території Кіровоградської області, викрили контрактника на розкраданні засобів зв’язку бойових підрозділів.
     
    Правоохоронці встановили, що сержант роти охорони викрав чотирнадцять радіостанцій з метою їх збуту. Ринкова вартість зазначеного майна становить майже вісімдесят тисяч гривень. 
    Оперативники спецслужби викрили зловмисника під час продажу шести засобів зв’язку поблизу одного з місцевих торговельних центрів. 
     
     
    Наразі перевіряється причетність інших посадових осіб до протиправних дій, повідомляє прес–центр УСБУ в Кіровоградській області.
     
    П’яний шумахер
     
    Інцидент стався у неділю 25 березня близько 20–ї години, повідомляє Патрульна поліція Кропивницького. Патрульний екіпаж помітив на вулиці Євгенія Чикаленка чорний Lexus, який рухався із порушенням правил дорожнього руху. На вимогу зупинитися порушник спочатку сповільнив автівку, а потім, збільшуючи швидкість, почав тікати в бік Новомиколаївки. Водій ігнорував вимоги патрульних зупинитись.
     
     Тікаючи, порушник виїхав на зустрічну смугу руху і рухався нею на великій швидкості. На вулиці Ігната Гаспаряна різко зупинився, вибіг з автівки та почав тікати. В салоні авто перебувала 24–річна пасажирка. Інспектори наздогнали та затримали втікача на вулиці Василя Нікітіна, звернувши увагу на ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти алкотест чоловік відмовився.
     
     
    На 31–річного шумахера інспектори склали шість адміністративних матеріалів та три постанови, у тому числі за те, що не зупинився на вимогу працівників поліції, та керування у стані сп’яніння.
    Автомобіль порушника передали тверезому родичеві водія. 
     
    На Балашівці потонув чоловік
     
    24 березня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що потрібна допомога по вилученню загиблого чоловіка з ріки Інгул поблизу вулиці Київської у місті Кропивницький. Рятувальники аварійно–рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області за допомогою рятувального спорядження вилучили тіло загиблого чоловіка 1955 р.н. з водойми.
    Обставини та причину смерті чоловіка встановлюють фахівці.
     
     
    Провалився 
    у недобудований погріб 
     
    21 березня о 15:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Жадова в обласному центрі дитина впала в недобудований погріб і потрібна допомога. Як з’ясувалось, школяр під час прогулянки не помітив під товщею снігу небезпечне місце та провалився. Рятувальники 1–го Державного пожежно–рятувального загону спустили в погріб триколінну драбину та дістали десятирічного хлопчика. Медична допомога дитині не знадобилась.
     
     
    На Ковалівці автівка одним колесом провалилася під асфальт
     
    У Кіровограді Lanos ледь не провалився під землю. Подія сталася у районі Ковалівка.
     
     
    Під час пожежі знайшли мертву 60-річну кропивничанку
     
    У Кропивницькому під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло загиблої жінки, Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    29 березня о 13:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку на вул. Волкова м. Кропивницький. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події в одній із квартир горів диван на площі 5 м2, на якому було виявлено тіло загиблої жінки 1957 р.н. 
     
    Вогнеборці о 13:28 пожежу локалізували та о 13:30 – ліквідували. До гасіння пожежі залучались 9 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.