Спритний сержант виніс із військової частини на Кіровоградщині чотирнадцять радіостанцій для «заробітку» (ФОТО)

  • 22 бер. 2018 10:56
  • 1131
    • Новина Спритний сержант виніс із військової частини на Кіровоградщині чотирнадцять радіостанцій для «заробітку» (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою та за сприяння командування однієї з військових частин, що дислокується на території Кіровоградської області викрили контрактника на розкраданні засобів зв’язку бойових підрозділів.

    Правоохоронці встановили, що сержант роти охорони викрав чотирнадцять радіостанцій з метою їх збуту. Ринкова вартість зазначеного майна становить майже вісімдесят тисяч гривень.

    Оперативники спецслужби викрили зловмисника під час продажу шести засобів зв’язку поблизу одного з місцевих торговельних центрів.

    Наразі вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч.3 ст.410 Кримінального кодексу України тривають слідчі дії, зокрема перевіряється причетність інших посадових осіб до протиправних дій, повідомляє прес-центр УСБУ в Кіровоградській області.