«Зірка» програла аутсайдерові й упевнено йде на дно

  • 12 бер. 2018 11:33
  • 1697
    • Новина «Зірка» програла аутсайдерові й упевнено йде на дно Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому на старті другого етапу чемпіонату УПЛ кропивницька «Зірка» на своєму полі 10 березня зазнала надзвичайно прикрої поразки з рахунком 1:2 від аутсайдера — кам’янської «Сталі». 
     
    І якщо наші земляки, яких тепер від останнього місця відділяє лише одне очко, й надалі так гратимуть, то не бачити Прем’єр-ліги наступного сезону ні їм, ні вболівальникам «Зірки» як своїх вух.
     
    На початку першого тайму і господарі поля, і гості переходили то в атаку, то в оборону. Та 37-ма хвилина гри стала для кропивничан першою нещасливою в цьому поєдинку: Орест Кузик із лівого краю пройшов з м’ячем у центр, обіграв Кирила Дришлюка й точно пробив у ближній кут воріт Євгена Паста, який не зміг захистити їх — 0:1. Однак на цьому неприємності для «Зірки» не закінчилися. На останній хвилині першого тайму Перейра Соуза Джонатан з 11-метрової позначки влучно пробив, після чого рахунок став 0:2. 
     
    У другому таймі «Зірці» вже треба було йти лише вперед і шукати щастя біля воріт суперника. І вона там-таки його знайшла на 53-й хвилині, коли подачу Дмитра Білонога головою замкнув Іван Цюпа. Однак щастя це виявилося неповним, бо кропивничанам більше забити не вдалося. І пішли вони з поля з 19 очками (перебуваючи поки що на 9-му місці), які мають також «Чорноморець» і «Карпати». «Сталь» же тепер відстає від названої трійці лише на одне очко. 
     
     
    Наступну гру «Зірка» проведе 17 березня в гостях з донецьким «Олімпіком», який зараз з 28 очками на сьомому місці лідирує серед команд, що розмістилися в нижній частині турнірної таблиці.   
     
     
    Юрій Сергійчук
    Фото із сайту «Перша електронна газета» 
     
    Нагадаємо: Нічия без голів у грі «Зірки» з «Олександрією»