Нічия без голів у грі «Зірки» з «Олександрією»

  • 11 бер. 2018 16:45
  • 986
    • Новина Нічия без голів у грі «Зірки» з «Олександрією» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Хоч і навесні, але у справжніх зимових умовах 6 березня на стадіоні «Зірка» пройшов  матч між кропивницькою «Зіркою» та «Олександрією» з однойменного міста нашої області, який закінчився нерезультативною нічиєю: 0:0. 
     
    Початок гри видався спокійним, що й не дивно для такої пори року й іще не найкращої готовності футболістів. Та до середини першого тайму гості почали частіше атакувати. Однак це їм не допомогло досягти бажаного. Як і серія із трьох поспіль кутових кропивничанам. Наприкінці першого тайму капітани команд зазнали травм під час боротьби за м’яч «на другому поверсі»: і Андрій Гітченко, і Максим Драченко опинилися на землі й трималися за голови. Тож обом довелося надавати медичну допомогу. А Максим Драченко навіть продовжив матч із забинтованою головою.
     
    У другому таймі перебіг гри особливо не змінився, хоча вболівальники обидвох команд дуже прагнули цього! Команди боролися переважно в центрі поля, а от перенести цю боротьбу до штрафних майданчиків їм не надто вдавалося. А от кінцівка матчу видалася для «Зірки» та її вболівальників дуже небезпечною. На 87-й хвилині олександрієць Артем Полярус обіграв двох захисників нашої команди й подав м’яч до штрафного майданчика. Євген Паст спочатку впіймав його, але не втримав. Тож Дмитро Шастал завдав удар по м’ячу, який, на щастя, прийняв на себе Арно Гедж. Потім була атака наших земляків, яка однак також не стала результативною.
     
    Здобуте очко дало можливість «Зірці» завершили першу частину чемпіонату УПЛ на 9-му місці. 
     
    Юрій Сергійчук 
    Фото із сайту «Гречка» 
     
    Нагадаємо: Кропивницькі дзюдоїсти привезли з Італії золоті медалі