Арсен Аваков задекларував дивіденди від італійської компанії

  • 12 бер. 2018 16:07
  • 920
    • Новина Арсен Аваков задекларував дивіденди від італійської компанії Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сума дивідендів від компанії "Avitalia s.r.l." сягнула майже 150 тисяч євро.
    Дана інформація, уточнює видання, вказана міністром внутрішніх справ у виправленій декларації за 2017 рік. Арсен Аваков також зазначив, що володіє 100% корпоративних прав в італійській компанії ТОВ "Avitalia s.r.l." Нагадаємо, саме через компанію "Avitalia s.r.l.", яка поглинула іншу фірму, Арсен Аваков придбаd віллe в Італії на 26 кімнат. Цю інформацію оприлюднило видання «Наші гроші». Маєток міністр назвав бізнес-проектом дружини. 
     
    Також згідно з декларацією міністр є кінцевим власником двох кіпрських компаній - Ulisse Management Limited і Fontana Management Limited. 
    Окрім дивідендів від італійської фірми серед власних доходів у декларації Арсен Аваков вказав 710 тис. грн/ зарплати як міністр внутрішніх справ, та майже 300 тисяч гривень відсотків в "Ощадбанку".
    Безготівкові заощадження Арсена Авакова згідно електронному звіту розміщені у двох фінансових установах – «Ощадбанку» та «Укрексімбанку». Загальна сума  - понад шість мільйонів у гривневому еквіваленті. 
     
    Ще він володіє 200 тисячами гривень в дорогоцінних металах. Готівкою Арсен Аваков зберігає 25 тисяч гривень, 10 тисяч доларів, 60,2 тисячі євро, 1,9 тисяч канадських доларів та 96 тисяч японських ієн.
     
    Підготовлено ГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «Декларації». 
     
    Нагадаємо: Виграш у лотерею, який задекларував Ляшко, сам оператор лотереї не реєстрував