Чи має право кропивницький перевізник "Імперія Авто" перевозити пасажирів?

  • 28 лют. 2018 18:15
  • 3573
    • Новина Чи має право кропивницький перевізник «Імперія Авто» перевозити пасажирів? Ранкове місто. Кропивницький
    Депутати Фортечної районної у місті Кропивницькому раді підтримали запит депутата Олександра Рихлицького стосовно перевірки технічного стану транспортних засобів перевізника "Імперія Авто".
     
    Сьогодні, 28 лютого, пройшло друге засідання 15-ї сесії Фортечної районної у місті Кропивницькому ради, на засіданні зареєструвалось 28 депутатів. 
    До присутніх звернувся депутат від Опозиційного блоку Олександр Рихлицький щодо технічного стану автобусів перевізника "Імперія Авто". 
     
    "До мене як до депутата неодноразово звертались жителі Фортечного району і міста Кропивницького зі скаргами на роботу перевізника "Імперія Авто", який фактично є монополістом на маршрутах Кропивницький - Київ  і Кропивницький - Знам’янка. Люди постійно скаржаться на незадовільний технічний стан транспортних засобів та низький рівень сервісу, автобуси виїжджають працювати на маршрут у незадовільному стані, наприклад, може бути несправний обігрівач салону.
     
    Тож звертаюсь із проханням до міністра інфраструктури Омеляна В.В., голови Кіровоградської облдержадміністрації Кузьменка С.А. та голови Держслужби безпеки на транспорті Ноняку М.В. втрутитися у ситуацію і провести перевірку технічного стану всіх транспортних засобів в компанії "Імперія Авто", а також призупинити рух транспортних засобів до повної перевірки їхнього технічного стану".
     
    Під час голосування депутати одноголосно підтримали звернення Олександра Рихлицького.
     
    Олена Скочко
     
    Нагадаємо, Чи дочекаються колись мешканці Чечори освітлення своїх вулиць?