На Кіровоградщині молодики обікрали свою односельчанку на 15 тисяч

  • 23 лют. 2018 11:37
  • 798
    • Новина На Кіровоградщині молодики обікрали свою односельчанку на 15 тисяч Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції викрили двох зловмисників у крадіжці побутової техніки. Про це повідомляє Новоукраїнський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    Злодії скористалися відсутністю господарки та обікрали її помешкання. Своїми діями, за попередніми даними, завдали збитків на суму близько 15 тисяч гривень. Особам загрожує покарання – до 6 років позбавлення волі.
     
     
    До Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення про крадіжку майна з будинку місцевої жительки, яка повернулася із заробіток та зрозуміла, що її обікрали. 
     
    «Попередньо поліцейські встановили, що злодії викрали холодильник, мультиварку, мікрохвильову піч, два ноутбуки, електричну швейну машинку, кілька мобільних телефонів, фотоапарат, а також прихопили золоті сережки. 
     
    У ході проведення слідчо-оперативних дій працівники поліції викрили одного зі злодіїв під час збуту ним краденого телефону, потім встановили особу іншого. Зловмисниками виявилися двоє безробітних 23-річних місцевих жителі. Один із них мешкав по сусідству з потерпілою та знав про її відсутність за місцем проживання. Наразі викрадені речі вилучено та направлено для проведення відповідних експертиз. У даний час вирішується питання про оголошення підозри особам та обрання міри запобіжного заходу», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
     
    За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
     
     
    Нагадаємо: п’яний мужчина лякав перехожих ножем