На Кіровоградщині п’яний мужчина лякав перехожих ножем

  • 20 лют. 2018 12:25
  • 1042
    • Новина На Кіровоградщині п’яний мужчина лякав перехожих ножем Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції встановлюють обставини нанесення чоловіку тяжких тілесних ушкоджень. Про це повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    За попередніми даними, 34-річний потерпілий отримав ножове поранення під час конфлікту з нетверезим громадянином. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
     
    До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа кидається на перехожих із ножем. За викликом терміново виїхала група реагування патрульної поліції. Правоохоронці виявили потерпілого з проникаючим пораненням, якого негайно було доставлено до лікарні. 
     
    Крім того, небайдужі громадяни повідомили поліцейським напрямок руху зловмисника. Його правоохоронці наздогнали неподалік місця події. Під час поверхневого огляду в кишені чоловіка виявили та вилучили господарський ніж. 
     
    Місцевий житель пояснив, що він відпочивав та gbв алкоголь у великій кількості. У подальшому під впливом алкоголю почав ходити містом та лякати мешканців кухонним ножем, який тримав у руках. Коли проходив повз один із будинків, у нього виник конфлікт із чоловіком, якому він спричинив тілесні ушкодження. 
     
    У даний час зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий. 
     
    Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
    Про це повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    Нагадаємо: Як зухвалий злочинець вбив нещасну бабусю