Каналізаційні люки відтепер накривають дерев’яними кришками

  • 5 лют. 2018 09:10
  • 1589
    • Новина Каналізаційні люки відтепер накривають дерев’яними кришками Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому  через крадіжку металевих і бетонних кришок люки почали накривати дерев’яними кришками. 
     
    Про це на ФБ пише началник спецінспекції Міської ради Кропивницького Андрій Максюта.
     
    "Люки почали накривати... ДЕРЕВ'ЯНИМИ кришками! Бо металеві і бетонні ЗНИКАЮТЬ! На деяких підприємствах закінчилися кришки і після нашого звернення поки накрили хоча б так... ЦЕ ЖЕСТЬ.
     
    Дехто (і їх стає все більше і більше - від безкарності!) з нашого суспільства вже швидкими темпами "розвивається" не в ту сторону. І саме ці дехто - крадуни і варвари, спустошують благоустрій нашого міста. Вихід із ситуації - терміново піднімати штрафи і надавати повноваження правоохоронним і контролюючим органам! Тільки жорсткою відповідальністю відіб’ємо охоту  "УМИКАТИ" майно громад!!"
     
     
     
     А інші громадяни, не думаючі про наслідки, зкидують сміття у ті відкриті люки.
     
    "Виривають кришки погребів і "умикають" кришки люків. Кожного дня. Кожної ночі. Несуть це все на металолом.
    І поки Спецінспекція вживатиме заходи реагування (щоб накрити ці дірки, адже туди ненароком хтось може і впасти - не дай Бог!) - в них, окремі представники нашого населення, понакидають побутового сміття.
    Понапихають його під зав'язку. Ти що, до контейнера ж нести - то треба ж зробити кілька десятків кроків... а тут дірка пуста... Пхатимуть!
    Потім будемо думати і вирішувати, хто прибиратиме... За кошти бюджету. То може жвавіше будуть шукати таких "умикачів" всього металевого і нехай компенсують громаді і місту завдані збитки ?! І необхідно штрафи піднімати. Терміново. В сотні разів!"  - йдеться у повідомленні.
     
     
    Нагадаємо: Як кропивницька спецінспекція стоїть на сторожі правил благоустрою міста?