Як кропивницька спецінспекція стоїть на сторожі правил благоустрою міста?

  • 2 лют. 2018 13:40
  • 1002
    • Новина Як кропивницька спецінспекція стоїть на сторожі правил благоустрою міста? Ранкове місто. Кропивницький
     
    У січні 2018 року інспектори спеціалізованої інспекції Кропивницького склали 155 адміністративних протоколів за порушення Правил благоустрою міста,  про це повідомляє сайт Міської ради Кропивницького.
     
    Про це повідомив керівник спецінспекції Андрій Максюта. За його словами, найпоширенішими правопорушеннями у поточному місяці були: не розчищення від снігу та льоду прилеглих територій, не посипка протиожеледною сумішшю тротуарів, викидання сміття у невстановлених місцях, захаращення, стихійна торгівля та несвоєчасне підсипання у місцях, де були проведені розриття проїзної частини, пов'язані з проведенням аварійно-ремонтних робіт на інженерних мережах.
     
    - Після вжитих спеціалізованою інспекцією заходів суб'єкти господарювання у січні місяці підсипали більш, ніж 40 місць, де були розриття, - зазначив Андрій Максюта. -  За приписами та попередженнями спецінспекції балансоутримувачами інженерних мереж в січні накрито люками 104 колодязі, більше половини яких були взагалі відкритими. На іншій частині колодязів кришки були зношені та в аварійному стані. 
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині працює єдиний кол-центр поліції