Хто вона, «Степова красуня - 2020»?

  • 12 лист. 2020 10:08
  • 2288
    • Стаття Хто вона, «Степова красуня - 2020»? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ми вже писали про XV Всеукраїнський фестиваль краси й таланту «Степова красуня», який відбувся у рамках ювілейного 50-го свята Театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти».
     
    Цьогоріч у конкурсі взяли участь 20 яскравих юних панянок віком від 5 до 18 років з Кропивницького, Компаніївки, Знам’янки, Полтави, Броварів, а також представниці болгарської та вірменської діаспор.
     
    Учасниці продемонстрували національні та авангардні костюми. У виході «самопрезентація» були одягнені в одяг із символікою фестивалю «Вересневі самоцвіти» та конкурсу «Степова красуня». І традиційно на завершення – хвилюючий для кожної конкурсантки вихід у вечірньому вбранні. 
     
     
    Гран-прі в номінації «Степова красуня» отримала Вероніка Тищенко, 14 років. Її кредо – завжди вір у себе, бо якщо ти не віриш, хто повірить?! 
    Вероніка з Кропивницького. Має чудову родину: молодшу сестру Ангеліну, любу матусю Ірину та бабусю Наталію. Навчається у 9 класі НВК «Кіровоградський колегіум». Вихованка імідж-центру «Ольга».
     
    – Ми дуже пишаємося здобутками наших учнів. Крім того, що Вероніка успішно презентує себе і наш Центр, вона ще соціально активна дівчина. Бере активну участь у соціальних та благодійних заходах, спрямованих на допомогу та розвиток дітей з інвалідністю. Я пам’ятаю, коли Вероніка прийшла до нас ще зовсім маленькою дівчинкою. Вона виросла не лише як людина, а й професійно і не один десяток членів журі підкорила, – розповідає директорка імідж-центру «Ольга» Вікторія Вагжанова.
     
     
    Ірина Лягул