У Кропивницькому пройшов фестиваль краси і таланту «Степова красуня» (ФОТО)

  • 8 жовт. 2020 09:03
  • 2805
    • Новина У Кропивницькому пройшов фестиваль краси і таланту «Степова красуня» (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Осінь прийшла — красу принесла
     
     XV Всеукраїнський фестиваль краси та таланту «Степова красуня» відбувся! Цьогоріч у фестивалі взяли участь 20 яскравих юних панянок віком від 5 до 18 років з Кропивницького, Компаніївки, Полтави, Броварів та представниці Болгарської та Вірменської діаспор. 
     
    Конкурсантки продемонстрували національні та авангардні костюми. І традиційно, на завершення, хвилюючий для кожної учасниці вихід у вечірньому вбранні. Дійство відбувалося на великій сцені на Театральній площі. Цього року оцінювали в електронному вигляді, що дало змогу швидко опрацювати електронні протоколи. 
     
     
    До складу незалежного журі входили: Ольга Агеєва – керівниця Feshion center «Age of Beauty»; Оксана Гарбузенко – дизайнерка, власниця бренду «GARO»; Сергій Компанієць – головний режисер свята Театрального мистецтва «Вересневі самоцвіти»; Ірина Лягул – редакторка "Первая городская газета"; Віталій Останій – начальник Управління комунікацій з громадськістю та інформаційної діяльності Кіровоградської ОДА; Маргарита Полякова – «Місіс Україна 2018», топ-6 фіналістка конкурсу «Місіс Світу 2019; Тігран Хачатрян - голова Громадської ради при Кіровоградській обласній державній адміністрації.
     
     
    Головні титули розподілились таким чином.
    І вікова категорія 5–7 років: «Степова красуня» – Анабель Хачатрян, 5 років;
    ІІ вікова категорія 9–13 років: «Степова красуня» - Дяжур Софія, 9 років;
    ІІІ вікова категорія 13–18 років: «Степова красуня» – Токарєва Олександра, 13 років. Згідно з положенням конкурсу було обрано: гран-прі в номінації «Степова кра-суня» – Тищенко Вероніка, 14 років;
    гран-прі в номінації «Краса та гордість нації» – Майстренко Мар’яна, 14 років.
     
    Усі учасниці отримали – корони, сувеніри від організаторів та подарунки із символікою міста Кропивницького, квіти від квіткової студії «КвіТОчка», а також спеціальні подарунки від фіналістки Міжнародного конкурсу «Missis World 2019» Мар-гарити Полякової.