Юні колекціонери показали свої зібрання на загал (ФОТОРЕПОРТАЖ)

  • 13 лист. 2017 09:01
  • 1800
    • Новина Юні колекціонери показали свої зібрання на загал (ФОТОРЕПОРТАЖ) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Колекції марок, телефонних карток, серветок, монет та іншого. Юні колекціонери показали свої зібрання на загал (ФОТОРЕПОРТАЖ)
     
    Учора в приміщенні галереї “Єлисаветград” відбулася виставка юних колекціонерів з Кропивницького, на якій вони презентували свої колекції. На виставці окрім зібрань, монет, марок, карток також можна було зустріти досить незвичні стенди. Школярі в галереї презентували колекцію серветок, обгортки від шоколадок і навіть телефонні картки. 
     
     
     
    “Я колекціоную картки. Їх почав збирати мій тато, а я вже продовжив. Окрім викладених на стенді в мене з собою їх ще ціла коробка. З собою їх кілька сотень. Тут картки з України, Бельгії, Чехії… Також я займаюся колекціонуванням монет. Зібрані кошти Ізраїлю, США, України, Радянського союзу, Польщі. Найрідкіснішою є радянська копійка 1928 року ”, - розповів юний 11-річний колекціонер, учень школи №20 Михайло Міщенко.
     
     
    За словами директора галереї та організатора виставки, подібний захід проводиться вже другий рік поспіль, та в Україні подібний захід не проводить ніхто. 
     
     
    “Цей день - нагода дітям показати свої колекції та популяризувати колекціонування в Україні. Через це заняття вони можуть вивчати історію, географію та технічні напрямки. Географія самої виставки також розширюється. Сьогодні сюди прибули юні колекціонери з Дніпра”, - розповів Микола Цуканов.
     
     
    Наталка Сняданко презентувала роман про українізованого австрійця
     
     
    Нагадаємо: 
    У Кіровоградський художній музей завітали учні сьомої школи