Відео про те, як під Кропивницьким знову розривають радіаційно небезпечну територію

  • 8 вер. 2017 10:00
  • 1727
    • Новина Відео про те, як під Кропивницьким знову розривають радіаційно небезпечну територію Ранкове місто. Кропивницький
     
    Двоє жителів Кущівки розривають радіаційні відходи заради металу. Про це розповідає Андрій Максюта, начальник спецінспекції Кіровоградської міської ради.
     
    "Все навкруги того місця в знаках, які інформують, що це небезпечна територія, РАДІАЦІЙНО НЕБЕЗПЕЧНА!!! Про це місце писали і говорили і на обласному рівні, і на місцевому! По теле-, радіо-, газетним, електронним ЗМІ говорили! І тут дві особи з Кущівки приїздять в дане місце РОЗРИВАТИ РАДІАЦІЙНІ ВІДХОДИ, щоб забрати метал, який не забрали тоді, першого разу такі самі "чорні археологи"! Це просто ЖЕСТЬ! І ще фраза: "от экскаваторщика я услышал про металл" (!!!). А ще приїхав якийсь третій, на ВАЗ 2110, державний реєстраційний номер ВА 7596 ВІ, "дядя одного из них", який ставив пальці вєєром і говорив жаргоном. Він їх інструктував і говорив, що відповідати, на деякі питання відповідав за них. Усі три особи засвітилися. Їхнім діям нададуть кваліфікацію. І прошу шановних поліціянтів перевірити цих осіб на причетність до тих осіб, які рили метал і були затримані 13 липня. Щось багато сходиться в цій справі".

    Відео Андрія Максюти

    Нагадуємо, 10 липня під Кропивницьким невідомі розкопали могильник радіоактивних відходів.