Сонячні електростанції від ТОВ «Енергетика Майбутнього». Нові можливості, гарантований дохід

  • 17 лип. 2017 13:13
  • 7373
    • Новина Сонячні електростанції від ТОВ «Енергетика Майбутнього». Нові можливості, гарантований дохід Ранкове місто. Кропивницький

     

    Будівництво та експлуатація сонячних електростанцій – один із напрямків розвитку альтернативної української енергетики, що стрімко набирає обертів.

    Проектування, постачання обладнання та будівництво сонячних електростанцій пропонує на вітчизняному ринку фірма ТОВ «Енергетика Майбутнього». Її сонячні електростанції надають широкі можливості для бізнесу та енергетичну незалежність для приватних домогосподарств.
    Сонячна енергетика є екологічно чистою та використовує найсучасніші технології.
    Компанія «Енергетика Майбутнього» пропонує різноманітні рішення з використанням енергії Сонця. Мережеві сонячні станції дають можливість не лише економити коштовну електроенергію і досягти незалежності від компаній-постачальників, але і отримувати гарантований дохід, продаючи електроенергію за «зеленим» тарифом.
    За минулий 2016 рік компанією «Енергетика майбутнього» введено в експлуатацію 7 об’єктів сонячних електростанцій загальною потужністю 230 кВт. Всі вони призначені для енергетичної незалежності та підключені до «зеленого» тарифу,  що дає можливість продавати надлишок енергії в мережі.
    Село Піщаний Брід, Олександрійський район, встановлена трекерна сонячна електростанція. Особливість цієї станції в тому, що вона оснащена механізмами, які дозволяють в автоматичному режимі орієнтувати сонячні батареї відносно сонця. Її загальна потужність 30 кВт.  Це перша приватна трекерна СЕС в області. Її прогнозований прибуток за рік складатиме 9500 євро.
    За цим же принципом у селі Бережинка Кіровоградського району будується три таких станції. Орієнтований строк здачі об’єкту - квітень 2017 року.
    Селище міського типу Голованівськ. Тут працівниками компанії встановлена дахова стаціонарна СЕС. Потужність її складає 29 кВт. Витративши на неї 37 тисяч доларів, власник з прибутком у 6200 євро в рік зможе за 6 років повністю її окупити і надалі отримувати лише прибуток.
    З такою ж потужністю в 2016 році встановлена дахова сонячна електростанція у селі Федорівка Кіровоградського району.
    Головна перевага компанії «Енергетика майбутнього» - це індивідуальний підхід до кожного клієнта, попередній безкоштовний виїзд на об`єкт, та встановлення систем, які за 5-6 років окупляться.

    Під час монтажу спеціалісти використовують конструкції сертифікованого вітчизняного виробника ТОВ «УС  Солар». Компанія встановлює обладнання кращих світових виробників. Таких як JA Solar, Jinko, SMA, HUAWEI.
    Інженери компанії  проектують станції наземного типу потужністю близько 1,5 мегават та станції на даху для фермерських господарств загальною потужністю 1 мегават.

    Компанія ставить перед собою потужні плани. Спеціалісти прогнозують збільшення кількості власників сонячних електростанцій. А на початку цього року вже підписано п’ять договорів на 150  кВт, ще декілька об’єктів у розробці.

    Окрім цього, працівники компанії активно відвідують профільні виставки та форуми.

    Завдяки чому залишаються одними з лідерів у нашому місті і не тільки.

    Віра Шестакова