Кіровоградщина: У Катеринівці відкрили дитячу точку "Спільно"

  • 21 черв. 2023 11:01
  • 570
    • Новина Кіровоградщина: У Катеринівці відкрили дитячу точку «Спільно» Ранкове місто. Кропивницький
     
    За підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у Катеринівці (Кропивницький район) відкрили Дитячу точку «Спільно», сповіщає Катеринівська територіальна громада.
     
    Дитячий простір відкрито у катеринівському сільському будинку культури. Тепер тут є облаштована затишна зала з новими меблями, іграшками, конструкторами, розмальовками. Тут проводяться заняття з малювання, творчі майстер-класи, арттерапевтичні заняття. А невдовзі працюватимуть дитячий психолог та логопед, які допомагатимуть дітям та їх родинам долати проблеми, викликані війною в Україні.
     
     
    Тут надаються послуги:
    • неформальної освіти та розвитку дітей в ігровій формі;
    • консультаційної підтримки сімей, що внаслідок війни змушені були покинути власні домівки;
    • психологічної та соціальної підтримки.
    Дитяча точка «Спільно» у Катеринівці працюватиме з понеділка по суботу з 9:00 до 17:00. Батьки зможуть залишати тут дітей на деякий час під наглядом педагогів, аніматорів та психологів.
     
    Точку «Спільно» створено у межах проєкту «Швидке реагування в Кіровоградській області для задоволення потреб дітей та їхніх опікунів, у тому числі внутрішньо переміщених осіб, які постраждали внаслідок війни в Україні», що реалізується UNICEF Ukraine у партнерстві з Благодійний фонд "Безпечне майбутнє".