На малечу Кропивницького очікує комедійний детектив «ВЕНЗДЕЙ. ПРОДОВЖЕННЯ»

  • 1 черв. 2023 14:23
  • 274
    • Новина На малечу Кропивницького очікує комедійний детектив «ВЕНЗДЕЙ. ПРОДОВЖЕННЯ» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Ви міркували, хто тепер очолить Невермор? Чи повернеться Венздей в Академію? І як родина Адамсів причетна до страшних події, що відбулися? Все це та багато іншого побачать глядачі у Кропивницькому а рамках Великого всеукраїнського туру.
     
    Частина коштів від прибутку з кожного виступу піде на підтримку дітей-переселенців та облаштування укриття для дітей, що перебувають у відділеннях педіатрії, молодшого дитинства, неврології, ендокринології та у ВІЧ-відділенні НДСЛ Охмадит. Також, на кожну виставу у всіх містах туру виділяється окрема квота безкоштовних квитків для родин ВПО з Луганщини, Донеччини, Херсонщини та інших тимчасово окупованих територій України. 
     
     
    Захоплюючий дитячий комедійний детектив – інтерактивна вистава, де діти не тільки глядачі, а й повноцінні учасники неймовірної, загадкової історії. Нудно точно не буде! Адже на глядачів чекають і електричне шоу від дядечки Фестера, і танцювальні флешмоби від Еніт та Пакслі, і звісно той самий танець від Венздей і ще багато-багато цікавого!
     
    Після  вистави - БЕЗКОШТОВНА фотосесія з Венздей та усіма головними акторами для усіх бажаючих!
     
    Зустрічайте - у своєму місті Кропивницький 12.06.