Медичний заклад у Кропивницькому отримає новий дах за 2,5 млн грн

  • 26 трав. 2023 19:19
  • 586
    • Новина Медичний заклад у Кропивницькому отримає новий дах за 2,5 млн грн Ранкове місто. Кропивницький
     
    Депутати облради погодили проведення ремонту покрівлі у приміщенні «екстренки», сповіщає Кіровоградська обласна рада.
     
    Депутати Кіровоградської обласної ради погодили проведення капітального ремонту покрівлі адмінбудівлі та ремонту приміщень Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Відповідний висновок постійної комісії з питань власності прийняли 24 травня.
    - На засіданні ми підтримали необхідність ремонту покрівлі та окремих приміщень обласної «екстренки». Також на комісії депутати погодили проєкт рішення щодо змін до фінансового плану центру, щоб у подальшому була можливість залучити кошти на початок робіт, - розповів голова постійної комісії з питань власності Михайло Литвиненко.
    Попередньо вартість ремонту становить 2,5 мільйона гривень.
    - Наразі у нас готова проєктно-кошторисна документація для капітального ремонту покрівлі та ремонту приміщень. Попередньо, вартість – 2,5 мільйона гривень. Наш центр уже тривалий час розміщується у пристосованій будівлі, тому ми працюємо над забезпеченням гідних умов для роботи. Це питання опрацьовуємо спільно з обласною радою та обласною військовою адміністрацією, - зазначив гендиректор центру Олександр Ярошенко.
    На засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та інвестицій погодили також пропозицію скерувати 7,4 мільйона гривень з обласного бюджету на підтримку військових частин Збройних Сил України.