Кропивницька письменниця зібрала героїнь своїх творів у музеї, щоб поговорити про материнство

  • 18 трав. 2023 13:07
  • 794
    • Новина Кропивницька письменниця зібрала героїнь своїх творів у музеї, щоб поговорити про материнство Ранкове місто. Кропивницький
     
    Завідувачка кафедри історії України та всесвітньої історії Центральноукраїнського державного університету імені Володимира Винниченка, заступник начальника служби відновлення та розвитку інфраструктури автодоріг області, майстриня створення унікальних футболок з ручним розписом і декором, начальниця відділу зв’язків з громадськістю патрульної поліції області, директорка школи іноземних мов "Britannica ", етнографиня, виконавча директорка ТОВ "Комунальник-Сервіс", письменниця… Що їх може об’єднувати та що спільного у них? Лише одне – материнство.
     
     
    12 травня 2023 року у КЗ «Музей мистецтв Кіровоградської обласної ради» у рамках літературної вітальні відбулася творча з журналісткою та письменницею Вікторією Семененко під назвою «Історії про мам».
     
    Напередодні Дня матері, у жіночому колі говорили про материнство. Вісім різних жінок. Вісім різних історій. Вісім особливих матусь. Кожна ділилася своїм  - як то бути мамою, яке воно щасливе материнство. Були сльози, був сміх, звучала гордість і багато-багато ніжності. Сьогодні кожна присутня мама в залі згадала з чого все почалося у неї. Коли і як вона відчула те биття серденька, яке назавжди змінило її життя, плани, мрії...
     
     
    І дуже важливо, що кожна жінка знайшла себе в оповіданнях Вікторії. Адже письменниця пише про кожну з нас, про звичайних, і в той же момент, особливих жінок. 
    Вишенькою на торті цього заходу був виступ талановитого музиканта Ігора Жукова. Дякуємо, що внесли свою мелодійність у ці розмови.
     
    Команда Музею мистецтв бажає Вікторії Семененко нових оповідань, книг, розповідей, натхнення, кохання, щирості!!! А усім жінкам – пізнати своє щасливе материнство!