Кропивницькі студенти влаштували масову руханку

  • 18 трав. 2023 15:36
  • 309
    • Новина Кропивницькі студенти влаштували масову руханку Ранкове місто. Кропивницький
     
    У середу, 17 травня, у Кропивницькому на стадіоні «Зірка» студенти закладів вищої та фахової передвищої освіти  Кропивницького взяли участь у запальній руханці «Майбутнє за нами!», організованій в рамках Європейського тижня управлінням молоді та спорту Кропивницької міської ради.
     
    Програму заходу відкрили  вихованці дитячо-юнацьких клубів  і модельної агенції «Рімо» з яскравим шоу прапорів, а курсанти Донецького державного університету внутрішніх справ презентували «Флешмоб єдності».
     
     
    Провела спільну руханку кандидат в майстри  спорту з художньої гімнастики Світлана Заблодська. 
    - Дякуємо нашим Збройним Силам, що маємо можливість під тихим небом зустрітися на кращому стадіоні Кропивницького, - зазначали учасники.
    Захід продовжився легкоатлетичним забігом - спритно, швидко і згуртовано студенти Кропивницького ще раз продемонстрували міць, силу та спортивну жагу до перемог.
    - Наша сила духу та любов до рідної України незламні!  Віримо, що  герої-військові повернуться до своїх родин з Перемогою і під синьо-жовтим прапором виросте не одне покоління щасливих, незалежних українців та україночок, - наголосив начальник управління молоді та спорту Вячеслав Гурський.
     
    Від управління заклади освіти отримали символічні подарунки – прапори України.
    Завершилося дійство солодким частуванням від кропивницького підприємства «Laska» - молодь ласувала морозивом, ділилися враженнями і ідеями на майбутнє для подібних зібрань. 
     
    Руханка об’єднала усіх, кого зігріває спортивний азарт та тих, хто має у пріоритеті здоровий спосіб життя.