Працівники сервісного центру МВС Кіровоградщини виявили авто в розшуку

  • 17 трав. 2023 07:09
  • 973
    • Новина Працівники сервісного центру МВС Кіровоградщини виявили авто в розшуку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники сервісного центру МВС Кіровоградщини виявили авто в розшуку, коли до сервісного центру МВС на Кіровоградщині звернувся громадянин, щоб перереєструвати автомобілі Renault Laguna. Під час проведення перевірок за наявними базами було виявлено, що його транспортний засіб знаходиться у розшуку.
     
    Звісно ж, реєстраційні дії було припинено, а всі матеріали справи передано до поліції.
     
    Не завжди перереєстрація транспортного засобу закінчується врученням свідоцтва про реєстрацію та номерного знаку. Працівники сервісних центрів МВС вкотре нагадують громадянам бути уважними та відповідально ставитися до придбання транспортних засобів.
     
    Під час придбання автомобіля наші працівники радять:
    • поцікавитися, як довго у продавця автомобіль;
    • перевірити, чи не має у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу відмітки про обмеження (якщо це розстрочка, то у продавця повинна бути довідка про її погашення);
    • звернути увагу на кузов та днище автомобіля (особливо на стан лакофарбового покриття).
    Працівники сервісних центрів МВС не рекомендують звертатися за допомогою до сторонніх осіб та купувати автівку за дорученням, адже в будь-який момент його можна анулювати.
     
    Не втрачайте пильність! Бережіть себе та свої нерви.
     
    Нагадуємо, що консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном: (044) 290-19-88 або на сторінці Головного сервісного центру МВС в Фейсбук. Відповіді на найпоширеніші питання можна знайти на сайті.