В Олександрії на вулиці Шевцової загорівся бусик Mercedes-Benz

  • 16 трав. 2023 09:58
  • 459
    • Новина В Олександрії на вулиці Шевцової загорівся бусик Mercedes-Benz Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, 15-16 травня, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону загасили сім пожеж різного характеру, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
     
    Так, п’ять разів пожежно-рятувальні підрозділи області залучались на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття: кропивницькі рятувальники загасили пожежу 300 м2 сміття біля с. Соколівське Соколівської територіальної громади, знам’янські бійці ліквідували займання 2 м2 сухої трави на території приватного домоволодіння на вул. Д. Єфремова у м. Знам’янка, помічнянські рятувальники приборкали займання 0,5 га сухої трави біля с. Миколаївка Піщанобрідської територіальної громади, бобринецькі вогнеборці приборкали пожежу 200 м2 сухої трави у с. Кетрисанівка Кетрисанівської територіальної громади та онуфріївські бійці залучались на гасіння 300 сухої трави та залишків кукурудзи на прибудинковій території у с. Костянтинівка Онуфріївської територіальної громади. 
     
     
    Крім того, 15 травня о 16:16 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Л. Шевцової у м. Олександрія. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить автомобіль Mercedes-Benz 609. Під час пожежі отримав опіки чоловік 1967 р.н. О 17:10 пожежу було ліквідовано олександрійськими вогнеборцями.
     
    Одночасно надійшло повідомлення про пожежу на вул. Попова обласного центру. Там загорілось 3 м2 речей та меблів у будівлі гаража. О 17:04 займання було ліквідовано силами кропивницьких рятувальників.
     
    В усіх випадках, крім випадку у  м. Олександрія, травмованих та загиблих немає.
    Причини пожеж встановлюють фахівці.