Кіровоградщина: Горіли господарчі споруди і суха трава з сіном

  • 15 трав. 2023 11:37
  • 455
    • Новина Кіровоградщина: Горіли господарчі споруди і суха трава з сіном Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, 14-15 травня, пожежно-рятувальні підрозділи загасили вісім пожеж різного характеру, Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 14 травня о 12:32 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Станційній у м. Знам’янка. Там загорівся 1 м2 сміття в нежитловій будівлі, яке о 12:39 було ліквідовано знам’янськими рятувальниками.
     
    О 12:30 стало відомо про займання 20 м2 господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Затишній у с. Липняжка Добровеличківської територіальної громади. О 13:07 пожежу було ліквідовано добровеличківськими вогнеборцями. 
     
     
    О 15:33 компаніївські бійці залучались на гасіння 8 м2 покрівлі господарської споруди, що не експлуатується, на вул. Вишневій у смт Компаніївка, яке о 16:20 було ліквідовано.
     
    Крім того, п’ять разів пожежно-рятувальні підрозділи області залучались на гасіння пожеж на відкритій місцевості: добровеличківські рятувальники загасили пожежу 800 м2 сухої трави на вул. Європейській у смт Добровеличківка, вільшанські бійці ліквідували займання 80 м2 сміття на вул. Степовій с. Тимофіївка Надлацької територіальної громади, знам’янські рятувальники приборкали займання 500 м2 сухої трави у с. Долино-Кам’янка Суботцівської територіальної громади та кропивницькі вогнеборці приборкали пожежу 50 м2 сухої трави та гілля на відкритій території на вул. Тельнова обласного центру.
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає.
    Причини пожеж встановлюють фахівці.