Новомиргородські вогнеборці врятували під час пожежі чоловіка з підвалу

  • 12 трав. 2023 10:12
  • 428
    • Новина Новомиргородські вогнеборці врятували під час пожежі чоловіка з підвалу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, 11-12 травня, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону загасили шість пожеж різного характеру, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, чотири рази пожежно-рятувальні підрозділи області залучались на гасіння пожеж на відкритій місцевості: кропивницькі вогнеборці загасили пожежу 20 м2 сміття на пров. Ананіївському та 70 м2 сухої трави на вул. Є. Тельнова обласного центру, гайворонські бійці ліквідували займання 650 м2 сухої трави у с. Берестяги Гайворонської територіальної громади та маловисківські рятувальники загасили пожежу 400 м2 сухої трави біля с. Велика Виска Мар’янівської територіальної громади.
     
     
    Крім того, 11 травня о 14:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Чкалова у с. Хмельове Смолінської територіальної громади. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 5 м2 перекриття господарської будівлі на території приватного домоволодіння. О 15:35 пожежу було ліквідовано спільними зусиллями маловисківських вогнеборців та місцевої пожежної команди смт Смоліне.
     
    Вже 12 травня о 1:39 стало відомо про займання 5 м2 сміття у підвалі п’ятиповерхового житлового будинку на вул. А. Гурічева у м. Новомиргород. Під час гасіння пожежі врятовано чоловіка (паспортні дані встановлюються). О 2:06 пожежу було ліквідовано новомиргородськими вогнеборцями. 
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.