Влада Смоліного закупила майже на пів мільйона гривень обладнання для водоканалу

  • 12 трав. 2023 14:25
  • 382
    • Новина Влада Смоліного закупила майже на пів мільйона гривень обладнання для водоканалу Ранкове місто. Кропивницький
     
    Устаткування на майже півмільйона гривень передає Смолінському водоканалу громада селища Смоліне, сповіщає ОКВП "Дніпро - Кіровоград". 
     
    ОКВП «Дніпро-Кіровоград», за угодою з товариством «Червоний Хрест», отримало значну кількість водопровідних та каналізаційних труб, засувок, колодязних люків та запланувало закупівлю додаткових матеріалів, необхідних для прокладання та заміни трубопроводів.
     
     
    Це дасть можливість замінити чимало магістральних трубопроводів у селищі, що набагато поліпшить рівень надання послуг мешканцям громади. Щоб пришвидшити початок робіт та збільшити їх обсяг Смолінський водоканал звернувся по допомогу до місцевої влади з проханням придбати та надати водоканалу в довгострокове користування необхідне для цих робіт обладнання.
     
     
    Зокрема мова йде про установку алмазного свердління з набором бурових коронок, плазморіз, компресор, зварювальний напівавтомат, комплект пневмозаглушок, дробини. А також необхідні для контролю якості води спектрофотометр та лабораторні ваги. Усього на суму 445 000 грн. 
     
    Місцева влада відгукнулася на наше прохання, депутати проголосували за доцільність придбання устаткування. Частину вже передали підприємству, решта закуплена та вже в дорозі до нас. Щиро дякуємо Смолінській громаді за підтримку в такий складний для всіх нас час!