Кіровоградщина: У Солгутовому в літній кухні вчадів 27-річний чоловік

  • 11 трав. 2023 09:41
  • 407
    • Новина Кіровоградщина: У Солгутовому в літній кухні вчадів 27-річний чоловік Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, 10-11 травня, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону загасили вісім пожеж різного характеру, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 10 травня о 7:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на пров. Калиновому в с. Солгутове Гайворонської територіальної громади. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 10 м2 меблів та речей домашнього вжитку в літній кухні на території приватного домоволодіння. На місці пожежі виявлено тіло чоловіка 1996 р.н. О 8:35 гайворонські рятувальники ліквідували займання.
     
     
    Вже 11 травня о 00:04 стало відомо про займання на вул. Перемоги у смт Компаніївка. Там загорілось 18 м2 речей домашнього вжитку та покрівлі житлового будинку. О 2:08 пожежу було ліквідовано спільними зусиллями компаніївських вогнеборців та місцевої пожежної команди «Колос».
     
    О 3:53 надійшло повідомлення про пожежу 12 м2 побутової техніки, речей домашнього вжитку та обшивки балкона у квартирі на 6-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку на вул. Діброви у м. Олександрія, яке о 4:28 було ліквідовано олександрійськими вогнеборцями.
     
     
    О 4:16 на вул. Набережній смт Компаніївка загорівся легковий автомобіль ВАЗ 2103. О 4:57 пожежу було ліквідовано компаніївськими рятувальниками. 
     
    Крім того, впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи області здійснили чотири виїзди на гасіння пожеж сухої рослинності на відкритих територіях:
    • м. Олександрія - 150 м2 сміття та сухої трави;
    • с. Сухий Ташлик Побузької територіальної громади Голованівського району - 0,05 га сухої трави;
    • м. Кропивницький - 500 м2 сміття та сухої трави ;
    • с. Павлиш Онуфріївської територіальної громади Олександрійського району - 70 м2 сухої трави.
    В усіх випадках, крім с. Солгутове, травмованих та загиблих немає.
    Причини пожеж встановлюють фахівці.