Компенсацію за пошкоджене війною житло українцям перерахують на картку єВідновлення

  • 11 трав. 2023 17:36
  • 275
    • Новина Компенсацію за пошкоджене війною житло українцям перерахують на картку єВідновлення Ранкове місто. Кропивницький
     
    Для зарахування допомоги від держави за пошкоджене війною житло українці можуть відкрити картку єВідновлення у Приват24 та отримати 15% кешбеку.
     
    Українці, житло яких було пошкоджено внаслідок повномасштабної війни, а
    дані про пошкоджене майно були передані до державного реєстру через застосунок Дія, можуть відкрити в ПриватБанку спеціальну цифрову картку єВідновлення для зарахування державної виплати на відновлення житла. Це можна зробити за кілька кліків у мобільному банку Приват24.
     
    Для оформлення такої картки у Приват24 треба оновити додаток, зайти у вкладку «Гаманець», натиснути меню «Додати» та вибрати картку єВідновлення.
    Після відкриття картки залишиться подати заяву на отримання виплати у застосунку Дія й обрати картку єВідновлення ПриватБанку.
     
    За умовами програми, картка єВідновлення діятиме 12 місяців з дня отримання коштів. Отримувач компенсації може витратити її на безготівкову оплату товарів та послуг українських компаній - партнерів програми, що працюють у сферах житлового та торгового будівництва та мереж магазинів будівельних і оздоблювальних матеріалів. Їх перелік з’явиться на сайті єВідновлення.
     
    Відкрити картку єВідновлення в ПриватБанку вигідніше - клієнти отримують
    15% кешбеку за здійснені оплати. Потрібно лише відкрити картку у Приват24
    та зареєструватися у акції - https://privatbank.ua/e-vidnovlennya.