Кіровоградщина: На вулиці Сонячній у Приютівці 9 травня було зовсім несонячно

  • 10 трав. 2023 11:21
  • 624
    • Новина Кіровоградщина: На вулиці Сонячній у Приютівці 9 травня було зовсім несонячно Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, 9-10 травня, пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС в області загасили чотири пожежі різного характеру, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 9 травня о 10:18 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Сонячній у смт Приютівка Олександрійського району. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 2 м2 домашніх речей та 1,5 м2 прибудови до приватного житлового будинку. О 10:50 пожежу було ліквідовано спільними зусиллями  олександрійських вогнеборців та місцевої пожежної команди с. Протопопівка.
     
     
    О 13:55 стало відомо про займання на вул. Миру с. Капітанівка Побузької територіальної громади Голованівського району. Там загорілось 25 м2 господарської споруди та 500 кг соломи врожаю 2022 року на території приватного домоволодіння. О 14:34 пожежу було ліквідовано силами побузьких рятувальників.
     
    Крім того, благовіщенські рятувальники загасили пожежу 650 м2 сухої трави на відкритій території біля с. Луполове Благовіщенської територіальної громади Голованівського району. А бійці долинської пожежно-рятувальної частини ліквідували займання 0,9 га сухої трави на відкритій території поблизу смт Молодіжне Долинської територіальної громади Кропивницького району.
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.