У Кропивницькому погасили марку «Гвардія наступу»

  • 10 трав. 2023 13:38
  • 401
    • Новина У Кропивницькому погасили марку «Гвардія наступу» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому погасили марку «Гвардія наступу». Захід відбувся у Головному управлінні Національної поліції в Кіровоградській області 9 травня.
     
    Участь у процедурі спецпогашення взяли начальник обласної військової адміністрації Андрій Райкович, голова обласної ради Юрій Дрозд, керівник поліції області Роман Козьяков, виконувач обов’язків командира стрілецького батальйону в/ч 3011 Нацгвардії України Віталій Демиденко та директорка обласної філії Укрпошти Тетяна Капустіна.
     
     
    Новий поштовий блок «Слава Силам оборони і безпеки України! «Гвардія наступу» став продовженням героїчної серії, розпочатої торік випуском «Слава Збройним Силам України!»
     
     
    Поштовий випуск містить марки із зображенням бійців Нацполіції, Нацгвардії та Держприкордонслужби, штурмові бригади яких готуються до звільнення окупованих територій. Формування спецпідрозділів було розпочато МВС у лютому поточного року.
    - Сьогоднішня подія знакова для нас, адже 96 діючих поліцейських Кіровоградщини долучилися до "Гвардії наступу", зокрема до спецпідрозділу Національної поліції України «Лють». Ще 275 цивільних громадян пройшли військово-лікарську комісію і приступили до проходження наступних етапів відбору на службу до цієї штурмової бригади.
    Бійці нового воєнізованого спецпідрозділу виконуватимуть завдання на деокупованих територіях, а також братимуть участь у подальшому звільненні країни від ворога.
    Марка «Гвардія наступу» стане одним із символів героїчних буднів наших добровольців, що назавжди залишиться в історії, яку знатимуть і бачитимуть не лише українці, а й весь світ, - зазначив керівник поліції області Роман Козьяков.