Кіровоградщина: П'ять годин палало на обійсті в селі Омельник

  • 8 трав. 2023 11:04
  • 465
    • Новина Кіровоградщина: П'ять годин палало на обійсті в селі Омельник Ранкове місто. Кропивницький
     
    Протягом доби, 7-8 травня, пожежно-рятувальні підрозділи загасили сім пожеж різного характеру, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи області здійснили шість виїздів на гасіння пожеж сухої рослинності на відкритих територіях.
     
     
    В Олександрійському районі загасили три пожежі сухої рослинності: с. Бандурівка Пантаївської територіальної громади (2 га очерету), с. Байдакове Онуфріївської територіальної громади (300 м2 сухої трави) та вул. Вільна м. Світловодськ (100 м2 сміття та сухої трави). Двічі аналогічні займання гасили кропивницькі вогнеборці в обласному центрі на вул. Шахтарській (20 м2 сміття та гілля) та вул. Є. Тельнова (100 м2 сміття). У Голованівському районі біля смт Новоархангельськ рятувальники ліквідували займання 200 м2 пожнивних залишків кукурудзи.
     
    Вже 8 травня о 00:36 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Воровченка у с. Омельник Онуфріївської територіальної громади. На території приватного домоволодіння виникло загоряння 3 м3 дров та 24 м2 покрівлі господарської будівлі, а також 16 м2 покрівлі будівлі літньої кухні. О 05:37 пожежу було ліквідовано силами онуфріївських вогнеборців. 
     
    Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини пожеж встановлюються.