У Кропивницькому чоловік сам себе облив і підпалив назло матері

  • 6 трав. 2023 21:34
  • 555
    • Новина У Кропивницькому чоловік сам себе облив і підпалив назло матері Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому під час гасіння пожежі у квартирі багатоповерхівки рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    6 травня о 14:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одній із квартир житлової дев’ятиповерхівки на вул. Соборній у м. Кропивницький. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу горіло орієнтовно 20 м2 речей домашнього вжитку у квартирі на п’ятому поверсі. 
     
     
    Під час ліквідації пожежі рятувальниками було виявлено тіло загиблого чоловіка та врятовано трьох осіб й виведено з будинку на свіже повітря майже тридцять осіб.
     
    О 15:32 займання було локалізовано та о 16:04 - ліквідовано. На гасіння залучались 19 чоловік особового складу та 7 одиниць техніки 1-го пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.
     
     
    Керівник Центру екстренoї меддoпoмoги тa медицини кaтaстрoф Олексaндр Ярoшенкo розповів, що прaцівники "швидкoї"  нaдaли дoпoмoгу двoм пoстрaждaлим, які oтруїлися чaдним гaзoм. Пoстрaждaлі від пoдaльшoї гoспітaлізaції відмoвилися.
     
    За словами сусідів, син хазяйки квартири зловживав алкоголем. Він демонстративно облив себе горючою рідиною, а матір пішла. Чоловік не встиг себе загасити, то й згорів.