Рятувальникам на Кіровоградщині сьогодні не спалося: весь час надходили нові виклики

  • 5 трав. 2023 11:26
  • 673
    • Новина Рятувальникам на Кіровоградщині сьогодні не спалося: весь час надходили нові виклики Ранкове місто. Кропивницький
     
    За добу, 4-5 травня, пожежно-рятувальні підрозділи загасили п’ять пожеж різного характеру, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, двічі за добу пожежно-рятувальні підрозділи області залучались на гасіння пожеж на відкритій території: на вул. Балтійській у м. Кропивницький – 100 м2 сухої трави та поблизу с. Новоолександрівка Аджамської територіальної громади Кропивницького району – 1,5 га пожнивних залишків. 
     
     
    Крім того, 4 травня о 15:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. C. Хрипунова обласного центру. Там виникло загоряння 2 м3 дров на території приватного домоволодіння, яке о 16:14 загасили кропивницькі рятувальники. 
     
    О 20:32 стало відомо про займання 5 м2 сміття та сухої трави на території приватного домоволодіння на вул. Матвієнка у с. Нове м. Кропивницький. О 20:56 пожежу було ліквідовано силами кропивницьких вогнеборців. 
     
    Вже 5 травня о 5:06 кропивницькі рятувальники залучались на гасіння 0,5 м2 сміття в сміттєвому контейнері на вул. Ю. Коваленка обласного центру, яке о 5:26 було ліквідоване. 
     
    Загиблих та травмованих під час пожеж немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.