Рятувальник з Кіровоградщини загинув під час розмінування Харківщини

  • 5 трав. 2023 14:12
  • 358
    • Новина Рятувальник з Кіровоградщини загинув під час розмінування Харківщини Ранкове місто. Кропивницький
     
    3 травня 2023 року під час  розмінування території Чугуївського району Харківської області загинув старшина служби цивільного захисту Дубіна Віталій Іванович. З 2011 року він проходив службу в органах і підрозділах цивільного захисту Кіровоградського гарнізону.
     
    Його завжди відрізняли мужність, витримка та виваженість рішень, відповідальність та професійність при виконанні поставлених завдань. Віталій був рятувальником не лише за професією, а у першу чергу, за покликом серця. Готовий щохвилини, ризикуючи собою, прийти на допомогу кожному, хто опинився у біді. Таким його запам’ятають усі, хто знав, з ким вони ділили труднощі служби та пліч-о-пліч боролися з життєвими негараздами.  
     
    Війна забирає найкращих, а тонни вибухонебезпечного металу, залишені ворогом в українській землі, безжально знищують усе живе. І перші, хто потрапляє під удар,  - це герої без зброї - наші сапери, які  стали для українців міцним щитом від небезпеки і не зважаючи ні на що, продовжуватимуть роботи по розмінуванню територій нашої держави.
     
    Вся численна родина рятувальників Кіровоградщини висловлюють щирі співчуття родині з приводу передчасної смерті турботливого сина. Важко знайти слова, неможливо загоїти біль втрати, коли зупиняється серце рідної людини.
     
    5 травня Кіровоградський гарнізон ДСНС України, рідні та близькі провели в останню путь героя-рятувальника Віталія Дубіну.  Попрощались з рятувальником на Алеї почесних військових поховань Далекоcхідного кладовища м. Кропивницький. Панахиду за загиблим відслужив Архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.
     
    Керівництво та особовий склад Головного управління ДСНС України віддали шану загиблому герою, який поклав своє життя, віддано та мужньо захищаючи Україну від прихованого ворога – вибухонебезпеки. Завжди вірний своєму слову, щирий, відвертий та готовий щохвилини прийти на допомогу тим, хто опинився у біді, - таким запам'ятають його близькі, друзі та колеги.
     
    Вічна пам’ять Герою-рятувальнику...