У Кропивницькому директорку "Сільпо" звинуватили у недотриманні норм благоустрою

  • 4 трав. 2023 18:22
  • 817
    • Новина У Кропивницькому директорку «Сільпо» звинуватили у недотриманні норм благоустрою Ранкове місто. Кропивницький
     
    Розбите скло і бруд на тротуарі: у Кропивницькому склали адмінпротокол на магазин великої торговельної мережі, сповіщає Кропивницька міська рада.
     
    Дотримання санітарного стану території Кропивницького — на постійному контролі міської влади. За дорученням заступника міського голови Олександра Мосіна інспекція з благоустрою проводить регулярні перевірки стану прилеглих до об’єктів торгівлі земельних ділянок. 
     
     
    Під час однієї з таких перевірок, у вівторок, 2 травня, на керуючу магазином “Сільпо-Фуд”, розташованого за адресою вулиця Велика Перспективна, 53, склали протокол про порушення правил благоустрою.
    - Суть порушення полягає в систематичному ігноруванні адміністрацією закладу заходів з утримання в належному санітарному стані паркувального майданчика і розташованої на його території тимчасової споруди. Так, у будці охорони, яка не експлуатується, розбиті вікна і уламки скла несуть загрозу здоров’ю  перехожих. Недоглянуті клумби, що межують з тротуаром, під час навіть невеликого дощу перетворюються на болото. Багнюку потім розвозять під ноги людям колеса автомобілів, які паркуються біля магазину. Ми неодноразово робили зауваження представникам адміністрації, але ситуація суттєво не покращилася. Тому інспектор виписала протокол, який буде направлений на розгляд адміністративної комісії. В подальшому на порушників чекає штраф, - повідомив начальник інспекції з благоустрою Кропивницької міської ради Олександр Брюховецький.