Життя санінструктора з Кропивницького обірвалося під Бахмутом

  • 2 трав. 2023 16:09
  • 919
    • Новина Життя санінструктора з Кропивницького обірвалося під Бахмутом Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому попрощалися із солдатом Михайлом Угловим, сповіщає Кропивницька міська рада.
     
     
    Сьогодні, 2 травня, кропивничани провели у засвіти Героя-земляка — солдата Михайла Углова. 40-річний санітарний інструктор загинув 14 квітня під Бахмутом. 
    - Михайло прийшов у батальйон три місяці тому. Воював, як справжній чоловік. Нічого і нікого не боявся, неодноразово був під кулями, виніс на собі багато поранених бійців. Одним словом, сумлінно виконував свою важку солдатську роботу. Був чесним сам з собою і з товаришами, доброзичливим і відкритим. Його поважали всі. Загинув внаслідок артилерійського обстрілу, - розповідає бойовий побратим Героя.
    - Дуже гостинний, добрий, щедрий. Здається, навіть ворогів не мав, наскільки був позитивною людиною. Без батька залишилися вже дорослий син Тимур і трирічна донька Злата. Величезне горе для всіх. Його нам ніхто не замінить, - ледь стримує сльози родичка Михайла Углова, кропивничанка Олена Горян.
     
    Попрощалися з Героєм на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища. Панахиду за загиблим воїном відслужив настоятель храму Святого Володимира Православної церкви України Отець Йосип.