До Дня Землі кропивницька молодь взяла участь у масштабному фестивалі

  • 21 квіт. 2023 22:12
  • 539
    • Новина До Дня Землі кропивницька молодь взяла участь у масштабному фестивалі Ранкове місто. Кропивницький
     
    ХXVIII Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі «Земля для нас та для нащадків. Партнерство заради сталого розвитку».
     
    Організатори Фестивалю – Український державний центр позашкільної освіти, Міжнародна асоціація позашкільної освіти, департамент освіти і науки Кіровоградської обласної військової адміністрації, Кіровоградський обласний центр дитячої та юнацької творчості та громадська організація «Молодіжне громадське об’єднання «Центр».
     
     
    Промайнули три незабутні, креативні, творчі фестивальні дні. Понад 2000 учасників із 17 областей України знайомилися, спілкувалися, обмінювались досвідом і захоплювали своєю майстерністю членів журі, експертів та гостей Фестивалю.
     
    Підіймали важливі теми під час тематичних сесій «Громадської думки», дивували цікавими творчими концепціями у номінації «Образотворче мистецтво», вражали талантами на локаціях «Партнерства у музичному та хореографічному мистецтві», прокачували знання на інтелектуальному Всесвітньому квесті «Партнерство заради сталого розвитку».
     
    Родзинкою Фестивалю стала акція міжнародного єднання «Дерево життя», що відбулася за ініціативи психологів американо-українського проєкту соціально-психологічної допомоги «VeLa» з терапевтичними практиками від Інституту травми Леслі (Кембридж, США). В акції взяли участь понад 1000 дітей з України, США, Канади, Сальвадору та Кенії. В оригінальних та зворушливих роботах юних художників знайшли відображення спільні цінності, важливість поваги до нашого спільного дому та зв’язок між дітьми України та дітьми світу.
     

     
    Фестиваль став унікальним майданчиком, де кожному учаснику вдалося знайти натхнення, зарядитися позитивом, отримати яскраві враження та нові ідеї! Усі з нетерпінням очікували на фінал, коли нагороди й відзнаки знайшли своїх власників! Вітаємо переможців та призерів усіх номінацій «Громадська думка», «Образотворче мистецтво», «Партнерство у мистецтві»! 
     
     
     
    Щиро вдячні за злагоджену роботу високоповажному журі фестивалю, експертам, керівникам і координаторам номінацій за професійність, компетентність та підтримку юних дарувань!
     
     
    Окрема подяка Президентському Фонду Леоніда Кучми «Україна» за цінні подарунки володарям Гран-Прі. Маємо мрію, що наступний, ХXІХ Всеукраїнський відкритий фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі, відбудеться у вільній, незалежній, мирній Україні.
     
    Онлайн-подія Фестивалю. Вдячні за співпрацю. Разом до Перемоги!
     
    Наші контакти: 
    e-mail: pres.sluzhba.ocdut@gmail.com
    Сайт закладу ocdut.kr.ua
    Фб-сторінка закладу: facebook.com/kocdut
    Сторінка в мережі Instagram instagram.com/kocdut/
    Телеграм-канал: https://t.me/kocdut_kr