На Кіровоградщині водій ніссану з'їхав з дороги і самотужки туди повернутися вже не зміг

  • 20 квіт. 2023 13:29
  • 392
    • Новина На Кіровоградщині водій ніссану з'їхав з дороги і самотужки туди повернутися вже не зміг Ранкове місто. Кропивницький
     
    Рятувальники Кіровоградщини надали допомогу водіям на складних ділянках доріг, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Впродовж доби, 19-20 квітня, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі залучались для надання допомоги водіям транспортних засобів на складних ділянках доріг.
     
    Так, 19 квітня о 13:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що автомобіль «Nisan» з’їхав з дороги та не може самостійно продовжити рух. Бійці 17-ої пожежно-рятувальної частини, які прибули на місце події, за допомогою буксирувального троса  допомогли водієві дістатися на проїжджу частину дороги, звідки він продовжив рух самостійно.  
     
     
    Того ж дня у с. Станіславове Благовіщенської громади Голованівського району підрозділом 26-ої пожежно-рятувальної частини надано допомогу по вилученню вантажного автомобіля з узбіччя та доправленню його на безпечну ділянку дороги.