На Героїв України у Кропивницькому на пожежі знайшли тіло невідомої особи

  • 19 квіт. 2023 11:19
  • 547
    • Новина На Героїв України у Кропивницькому на пожежі знайшли тіло невідомої особи Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    За добу, 18-19 квітня, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили п’ять пожеж різного характеру, Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Так, 18 квітня о 7:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Генерала Єруха в с. Вищі Верещаки Олександрівської громади Кропивницького району. Там виникло загоряння 8 м2 перекриття одноповерхового приватного житлового будинку, яке о 10:09 загасили бійці 29-ої пожежно-рятувальної частини.
     
     
    Того ж дня о 19:09  стало відомо про пожежу  на  вул. Героїв України у м. Кропивницькому. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу у господарській споруді, що не експлуатується,  горіло 15 м2 речей домашнього вжитку та два матраци. Під час гасіння пожежі рятувальниками виявлено тіло загиблої особи (паспортні дані встановлюються). Кропивницькі надзвичайники ліквідували загоряння о 19:37. 
     
    За повідомленням ТГканалу "Труха-Кропивницький", безхатько постраждав через дії підлітка, який закинув у приміщення коктейль Молотова.
     
     
    Поряд з тим, двічі за добу пожежно-рятувальні підрозділи області залучались на гасіння сухої рослинності. У с. Вільне Світловодської громади Олександрійського району ліквідовано пожежу 800 м2 сухої трави на відкритій території та 1,5 га - у с. Ганно-Леонтовичеве Устинівської громади Кропивницького району.