Надзвичайники допомагають мешканцям Олександрійського району, що постраждали від підтоплення

  • 18 квіт. 2023 18:56
  • 604
    • Новина Надзвичайники допомагають мешканцям Олександрійського району, що постраждали від підтоплення Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині рятувальники надають допомогу населенню у громадах, які постраждали від підтоплення, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    В Україні спостерігається підняття рівня води, яке призвело до підтоплень у восьми областях. Гідрометцентр повідомляє, що підвищення рівня води відбувається у межах річок Віть, Дніпро, Десна, Сейм, Сож, Прип’ять, Горинь та Західний Буг. На даний час гідрологічна ситуація контрольована. 
     
     
    На Кіровоградщині підтоплено 323 домогосподарства та 87 дачних будинків на території Світловодської та Онуфріївської громад Олександрійського району. Рятувальники місцевих пожежно-рятувальних підрозділів надають населенню допомогу.
     
     
    Так, 18 квітня бійці 17-ї пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ  залучались для надання допомоги жителям дачного масиву “Аврора” по відновленню греблі. Загату влаштовують із мішків з піском, щоб зашкодити воді підтоплювати житловий масив.