Олександрійські спортсмени представлятимуть Кіровоградщину на чемпіонаті України

  • 18 квіт. 2023 20:37
  • 385
    • Новина Олександрійські спортсмени представлятимуть Кіровоградщину на чемпіонаті України Ранкове місто. Кропивницький
     
    Олександрійські спортсмени представлятимуть Кіровоградщину на чемпіонаті України з військово-спортивних багатоборств, сповіщає Олександрійська міська рада.
     
     
    14-15 квітня в Олександрії на базі КЗ «ДСЮШ № 2» проведено змагання зі всестильового бою, що відбувається у рамках Відкритого чемпіонату
    Кіровоградської області з військово-спортивних багатоборств у розділі «Бойове двобортсво» пам'яті «Янголів спорту». Участь у ньому взяли близько 150 спортсменів з різних міст та громад України.
     
    Переможці змагань стануть учасниками збірної команди від Кіровоградської області на чемпіонаті України, що відбудеться в травні у Києві. Від Олександрії у склад збірної команди увійшли 32 спортсмени віком від 10 до 39 років.  Всі вони вихованці патріотично-спортивного клубу «Захист», ДЮСШ № 2 та СК «Іппон Доджо».
     
    Раніше чемпіонат був присвячений пам’яті Максима Бендерова, тепер – трьом спортсменам, які загинули, захищаючи нашу країну від рашистської агресії, серед них Валерій Скоренцов, Данило Тараненко, Бендеров Максим. Під час проведення змагань організаторами був створений стенд пам’яті героїв.