Водій шкоди, що угробив трьох пасажирів на трасі Кропивницький-Платонове, постане перед судом

  • 17 квіт. 2023 19:07
  • 460
    • Новина Водій шкоди, що угробив трьох пасажирів на трасі Кропивницький-Платонове, постане перед судом Ранкове місто. Кропивницький
     
    Дорожньо-транспортна пригода сталася  у  лютому 2022 року на автомобільній дорозі М-13 Кропивницький-Платонове, сповіщає Кіровоградська обласна прокуратура. 
     
    Прокурори скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Добровеличківського району за фактом порушення ним правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть одного потерпілого та тілесні ушкодження  двом іншим потерпілим (ч. 2 ст. 286 КК України).
     
    Обвинувачений, перебуваючи за кермом автомобіля «Skoda superb»,  рухався в  напрямку Кропивницького. У салоні  авто перебувало ще троє  пасажирів. Чоловік перевищив безпечну швидкість та втратив контроль над керуванням. Машину занесло, відкинуло на узбіччя, та надалі легковик наїхав на дерево. Удар був такої сили, що  автомобіль відкинуло від  місця зіткнення більш ніж на 50 метрів. 
     
    У результаті аварії один пасажир загинув на місці події, а двоє інших отримали значні тілесні ушкодження. Водія-порушника судитимуть