Представники яких професій можуть претендувати на зарплату у 20-30 тис.грн у Кропивницькому

  • 17 квіт. 2023 13:25
  • 347
    • Новина Представники яких професій можуть претендувати на зарплату у 20-30 тис.грн у Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький
     
    Наразі у базі даних Кіровоградської обласної служби зайнятості є пропозиції роботи із заробітною платою від 20 000 грн до 30 000 грн, сповіщає Кіровоградський обласний центр зайнятості.
     
    А саме: головний агроном, лікар-терапевт, електромеханік підземної дільниці, маркшейдер на підземних роботах, гірник очисного забою, інженер з гірничих робіт, майстер гірничий підземної дільниці, керуючий фермою, лікар, лікар з медицини невідкладних станів, лікар загальної практики-сімейний лікар, лікар фізичної та реабілітаційної медицини. лікар функціональної діагностики, лікар-акушер-гінеколог, лікар-анестезіолог, лікар-гінеколог для дітей та підлітків, лікар-дерматовенеролог, лікар-ендокринолог, лікар-ендоскопіст, лікар-епідеміолог, лікар-інфекціоніст, лікар-кардіолог, лікар-лаборант, лікар-нарколог, лікар-невропатолог, лікар-нейрохірург, лікар-ортопед-травматолог, лікар-отоларинголог, лікар-офтальмолог, лікар-патологоанатом, лікар-педіатр, лікар-педіатр-неонатолог, лікар-психіатр, лікар-рентгенолог, лікар-терапевт, лікар-уролог, лікар-фтизіатр, лікар-хірург, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, тракторист, тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, фізичний терапевт, швачка.
     
    Інформацію про попит на робочу силу/вакансії роботодавці подали до Кропивницької, Новоукраїнської, Голованівської та Олександрійської філій Кіровоградського обласного центру зайнятості, Знам’янського, Долинського, Маловисківського управлінь філій, Гайворонського, Новоархангельського, Вільшанського, Благовіщенського, Петрівського відділів філій.
     
    За подробицями звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.