Надзвичайники Кропивницького посіли 2 місце у легкоатлетичному кросі

  • 17 квіт. 2023 11:20
  • 370
    • Новина Надзвичайники Кропивницького посіли 2 місце у легкоатлетичному кросі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницькі спортсмени здобули «срібло» в змаганнях з легкоатлетичного кросу, сповіщає Головне управління ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    14 квітня у Кропивницькому відбулись комплексні спортивні змагання з легкоатлетичного кросу серед колективів фізичної культури Кіровоградської обласної організації ФСТ «Динамо» України в рамках «Динаміади-2023».
     
     
    Всього у змаганнях брали участь 7 команд колективів силових структур області, які змагались у легкоатлетичному кросі: жінки долали дистанцію в 1000 м, а чоловіки здійснили забіг на 1000, 3000 та 5000 м.
     
    Службу порятунку Кіровоградщини гідно представили 5 спортсменів-рятувальників: Зеленяк Марія, Візер Богдан, Стаднік Владислав, Козак Владислав та Коваль Роман. 
     
     
    Окремо слід відзначити Марію Зеленяк – спортсменка-рятувальниця виборола 1-ше місце в індивідуальному забігу на 1000 м. Чоловіки на цій дистанції посіли 3-є та 4-е місця. У забігу на 3000 м спортсмени Служби порятунку вибороли 4-е місце, а на дистанції 5000 м - 3-є. 
     
    Зусилля кожного спортсмена дозволили команді ГУ ДСНС у Кіровоградській області вибороти «срібло», поступившись команді Головного управління Національної поліції.
     
    Керівництво та увесь колектив Служби порятунку Кіровоградщини щиро вітає наших спортсменів та тренера із перемогою та зичить успіхів у наступних змаганнях.