У Кропивницькій бібліотеці відкрили фотовиставку, присвячену "Творчим Волонтерам"

  • 13 квіт. 2023 10:53
  • 482
    • Новина У Кропивницькій бібліотеці відкрили фотовиставку, присвячену «Творчим Волонтерам» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Бібліотека Чижевського запрошує кропивничан і гостей міста на фотовиставку Олександра Майорова «Творчі волонтери».
     
    Вона присвячена руху митців, які заради підтримки Збройних Сил України вже понад рік виступають на різноманітних майданчиках Кропивницького. 
     
     
    Нагадаємо, що ініціатором благодійної акції «Творчі волонтери. Наближаємо перемогу разом» став відомий кропивницький ведучий Євген Жердій. Він зібрав навколо себе волонтерську команду талановитих, активних, креативних та небайдужих кропивничан. Зранку і ввечері, в найспекотніші та найхолодніші дні вони співали, танцювали і жартували з однією метою – допомогти воїнам наближати перемогу.
     
     
    За рік творчі волонтери зібрали 1 мільйон 359 тисяч гривень пожертв!
     
    Олександр Майоров входить у сотню найкращих фотографів України. І саме він створив фотолітопис волонтерського мистецького руху. В портфоліо проєкту тисячі фотографій! З них 21 представлена в бібліотеці Чижевського.
     
    Та які ж це світлини! Вони відрізняються майже скульптурною виразністю та пластикою. Досвідчене око фотографа вловило для нас, глядачів, найсильніші людські емоції. Твори настільки «живі», що нікого не залишають байдужими.
     
    Переглянути виставку можна в холі третього поверху книгозбірні. Запрошуємо до галереї усіх шанувальників творчості Олександра Майорова і сподіваємось на нові фотомиттєвості від Майстра, адже робота триває.